Branding.

Creëren en lanceren van merken, dat is Flerque.

Dus je hebt een heel goed idee en wilt een bedrijf starten. Een goed op zichzelf staand merk trekt mensen aan. Zorg daarom dat de basis goed is met de juiste merkidentiteit. Het logo moet perfect zijn en je visitekaartje geef je maar 1 keer.

Wij zorgen voor een complete huisstijl waarmee jij jouw bedrijf durft te tonen aan het grote publiek. Wil je een logo laten maken? Neem gerust contact op!

Huisstijl laten ontwerpen Reclamecampagne maken

Huisstijl laten maken.

Jouw bedrijf verdient het mooiste logo welke aansluit op jouw doelgroep. Een logo is meer dan een paar letters en een icoontje. Wij bekijken wat marketing technisch goed is en ontwerpen daarbij een creatief logo.

Een logo laten maken is pas het begin. Wat dacht je van visitekaartjes, briefpapier en een promotie flyer? Met onze achtergrond in de communicatie ziet jouw bedrijf er hartstikke gelikt uit!

Huisstijl ontwikkeling
flerque-branding

Reclamecampagne maken.

Offline reclamecampagnes zijn nog steeds effectief en nog helemaal van deze tijd. Wil jij adverteren in het plaatselijke krantje dan ben je bij ons aan het juiste adres. Maar ook wanneer je een flyer wilt laten maken. De truc is om je logo zo veel mogelijk onder de aandacht te brengen. Daarbij is niks te gek, op bijna alles kunnen wij jouw logo drukken om via verschillende kanalen jouw klant te bereiken.

Naast drukwerk hebben wij een aantal specialisten bij ons lopen op het gebied van video productie. Een promotiefilm activeert jouw (potentiële) klant enorm. Dus voor alles naast het bouwen van een website hebben wij voldoende oplossingen.

Gerelateerde artikelen

Een website die er toe doet bedenk je niet alleen!

Even Don bellen.

Don Vos
info@flerque.nl
070 449 46 95

Stuur Don een bericht Terugbelverzoek