fbpx

AGH Motorrijschool

Een geslaagde branding!

Klant: AGH Motorrijschool
Diensten: website, fotografie

01. De opdracht

Een verfrissende rijschool met veel kennis.

Met 12,5 jaar ervaring als ZZP-er bij verschillende toonaangevende rijscholen heeft eigenaar Sander Hector het roer omgegooid. Met alle kennis van het rijles geven start hij zijn eigen rijschool in Kwintsheul. Bij het opstarten van een eigen bedrijf is de website hiervan het aller belangrijkste. Je kan namelijk de eerste indruk maar 1 keer maken.

02. Het ontwerp

Anders dan anders zijn is waar AGH Motorrijschool voor staat. Met deze gedachte hebben wij geen witte website gemaakt maar één met een donkere uitstraling zodat de foto’s nog beter tot hun recht komen. Het geeft als het ware licht zoals de koplampen van een voertuig. Met de kleuren blauw en oranje van de motor vakbond KNMV hebben wij een autoritaire uitstraling weten neer te zetten.

agh-homepage (1)
agh-diensten
agh-contact

03. Fotografie

Ter ondersteuning voor het starten van een nieuwe onderneming hebben wij Sander geholpen met de fotografie. Hiermee kan hij gelijk goed uit de voeten voor de communicatie van het bedrijf. Bekijk hieronder het resultaat.

fotografie-voor-website
fotografie-voor-website-agh
fotografie-voor-website-motorrijschool2
fotografie-voor-website-motorrijschool

04. Makkelijk en helder leidt tot succes

Voor de (nieuwe) leerling is het gemakkelijk om in te schrijven voor een proefles. Je laat je naam en telefoonnummer achter en je word persoonlijk teruggebeld voor een afspraak! De focus ligt bij deze website dan ook op de proefles. De prijzen geven helder inzicht in wat de leerling staat te wachten. Geen fratsen, wel snel op de motor (of tegenwoordig auto).

Enkele maanden na de livegang van de website liep het bij deze motorrijschool zo goed dat wij de website moesten aanpassen met een toevoeging voor autorijlessen. Dat is natuurlijk voor ons een leuke bevestiging van het goede werk wat wij hebben geleverd. Als dit succes zo doorgaat wordt AGH Motorrijschool zélf binnen enkele maanden één van de toonaangevende rijscholen!

05. Info

Klant: AGH Motorrijschool
Diensten: website, fotografie
Bekijk de website