fbpx

Alpex Goggles

Samen maken we winterport duurzamer!

Klant: Alpex Goggles
Diensten: Webshop

01. De opdracht

Samen maken we wintersport duurzaam.

Een onwijs mooie slogan van twee jonge ondernemers in de wintersport branche. Naast de geweldige wintersportreizen die zij al organiseren met Alpex Skitochten brengen zij nu hun eigen duurzame skibril uit. Hier hoort uiteraard een gebruiksvriendelijke webshop bij op onze groene webhosting. Na een training voor zoekmachine optimalisatie kunnen zij volop aan de slag om de wintersportmarkt te veroveren.

02. Het ontwerp

De sfeer in de alpen is een sfeer die je herkent uit duizenden. Veel mensen die van wintersport houden leven volledig naar de winter toe. Wanneer je een webshop bouwt voor deze specifieke doelgroep moet deze sfeer direct naar voren komen. Een beetje een “techie” uitstraling voor het product in combinatie met de juiste sfeerbeelden moeten er voor zorgen dat bezoekers een duurzame goggle gaan aanschaffen.

alpexproductpagina
Website-Alpex2
Website-Alpex

03. Missie & visie

Deze ambitieuze ondernemers hebben hun roadmap al helemaal uitgestippeld. Aangezien dit een project is voor de lange termijn bevat deze webshop meer informatie dan gebruikelijk bij een webshop. Heel belangrijk is waarom deze goggle zo duurzaam is. Met dit project proberen zij een positieve bijdragen te leveren aan het milieu in het bijzonder tijdens de wintersport. De bezoeker moet zich kunnen inleven in dat idee, want hoe mooi is het door te kiezen voor een andere goggle jij al je steentje bijdraagt.

Website laten maken wintersport

04. Product rotator

Voor het aanschaffen van de duurzame skibril kan je deze eerst van alle hoeken bekijken. Door foto’s te maken van het product terwijl deze op een roterend platform staat is het mogelijk deze te koppelen voor een 3d animatie. Wel zo makkelijk!

05. Info

Klant: Alpex Goggles
Diensten: Webshop
Bekijk de website