fbpx

Arslan & Arslan

Als je groeit in vestigingen moet je ook online groeien.

Klant: Arslan
Website: arslan.nl
Diensten: Webshop Online Marketing

01. De opdracht

Een onderscheidende website t.o.v. de concurrentie.

Advocatenkantoor Arslan & Arslan zit in een flinke groei en breidt uit naar meerdere locaties door heel Nederland. Ook de website moet hierin mee groeien en het aantal bezoekers aankunnen. Door een website te bouwen die voorzien is van de laatste ontwerp trends onderscheidt Arslan & Arslan zich van de andere advocatenkantoren. Deze website die wij hebben gebouwd is dé perfecte tool binnen de online marketing strategie. Arslan haalt het maximale uit jouw zaak en met deze website halen zij het maximale uit online marketing.

02. Het ontwerp

Op iedere pagina wordt er sturing gegeven op het invullen van een contactformulier. De bezoeker zit met een probleem waar hij of zij een advocaat voor nodig heeft. Zodra deze persoon opzoek is naar een advocaat moet het ook gemakkelijk zijn om contact te kunnen leggen. Met een custom bel mij terug pop up wordt het voor de bezoeker extra makkelijk. Met de timelapse visuals van iedere vestiging is de website een plaatje geworden. Bekijk hem zelf eens zou ik zeggen.

Website-laten-maken-advocaat
website-laten-maken-juridisch
Advocaten-website-laten-maken

03. Bel mij terug

Arslan & Arslan is een autoriteit op het gebied van letselschade. Wanneer je te maken krijgt met juridische conflicten wil je dat deze snel en kundig worden opgelost zonder problemen. Door het inzetten van de juiste online marketing krijgt Arslan & Arslan de juiste bezoekers. Deze proberen wij het zo makkelijk mogelijk te maken door een custom bel mij terug pop up. Je vult je naam en telefoonnummer in en je wordt teruggebeld door één van de medewerkers. Wel zo makkelijk.

04. Autoriteit vergroten door een kennisbank

Je hoort het weleens vaker: Bloggen voor Google is goed! Tuurlijk, een blog bijhouden is goed voor de score in een zoekmachine als Google. Maar het is nog beter om aan te tonen dat jij het meeste weet over jouw vakgebied. Door het blog kan Arslan & Arslan nu nog beter laten zien dat zij de autoriteit zijn op het gebied van letselschade. Door hierop in te spelen met de juiste online marketing kunnen we meer leads binnen halen en nog meer mensen bedienen. Zo kan Arslan & Arslan door blijven groeien naar meer vestigingen.

05. Info

Klant: Arslan
Website: arslan.nl
Diensten: Webshop Online Marketing
Bekijk de website