fbpx

De Werkplaats

Een ijzersterke website!

Klant: De Werkplaats
Diensten: website

01. De opdracht

Twee beste vrienden met een (sportieve) missie.

‘De Werkplaats’ is ontstaan, doordat twee beste vrienden hun passie en krachten bundelen. In hun eigen personal training studio delen ze hun kennis van sport en voeding met jou. Dit doen zij op de meest unieke plek in Den Haag/Scheveningen, op de pier! Hoe zorgen wij dat we die exclusiviteit ook online kunnen behouden? Met die vraag klopte de mannen van de Werkplaats bij ons aan.

02. Het ontwerp

Eenvoud en gemak, no nonsens, net als het sporten bij de Werkplaats. Het ontwerp voor de website biedt bezoekers dezelfde eenvoud en kunnen, op iedere pagina, binnen 2 klikken zich aanmelden voor een gratis intake. De fotografie staat hierbij centraal en draagt bij aan de eenvoud en geeft een goed beeld van de werkplaats.

1
2
3

03. Inschrijven voor lessen

Ter ondersteuning van de eenvoud voor het inschrijven van de personal trainingen is er een koppeling gelegd met Fitmanager. Met deze app is het gemakkelijk voor sporters om zich in te schrijven voor elke training die zij maar willen. Iedere sporter krijgt zijn eigen inloggegevens en kan hiermee gemakkelijk kiezen uit het aanbod van de Werkplaats.

mobile1
mobile4
mobile2
mobile3
mobile5

04. Multi language en toegankelijkheid

Het inschrijven voor een personal training is al spannend genoeg. Door middel van een toegankelijke website is het voor iedere doelgroep gemakkelijk om fitter te worden. Naast het ontwerp en techniek hebben wij ervoor gezorgd dat de website in meerdere talen beschikbaar is. Zo is het voor de Engelssprekende sporters net zo gemakkelijk om in te schrijven voor een gratis intake.

Wij hebben gekozen voor het WordPress CMS zodat het in de toekomst gemakkelijk is om een blog op kunnen zetten. Zo wordt de Werkplaats dé autoriteit op het gebied van sport en voeding!

05. Info

Klant: De Werkplaats
Diensten: website
Bekijk de website