fbpx

Divine Content

Sterke video's voor een vast bedrag per maand!

Klant: Divine Content
Diensten: website

01. De opdracht

Content maken en er zelf niet naar om hoeven kijken.

Divine Content zorgt voor hele nette video content voor jouw bedrijf om te delen op social media. Tegenwoordig profileert elk bedrijf zich op social media. De één is er meer mee bezig dan de ander. Het is tegenwoordig niet meer weg te denken binnen welke online strategie dan ook. Divine Content zet de jarenlange ervaring van hun andere label “BKN Productions” in om content te creëren tegen lage kosten. Aan ons de vraag om hier een bijpassende website voor te bouwen waar zij gemakkelijk hun portfolio en aanbod op kwijt kunnen.

02. Het ontwerp

In het ontwerp van de website hebben wij rekening gehouden met de mogelijkheid om veel video content te plaatsen, “practice what you preach”. De homepage is een overzichtelijke samenvatting van wat Divine Content voor jou kan betekenen. Transparantie in de pakketten en transparant in de kwaliteit die zij leveren. Ben je opzoek naar een sterke video voor jouw branche, dan is Divine Content zeker een pakket wat je maandelijks moet afsluiten!

homepage
pakketten
contact

03. Een unieke vorm van video content pakketten

Wanneer je in de basis gaat werken met maandelijks afneembare pakketten is het van belang dat het overzicht hiervan helder is. Wij hebben gebruik gemaakt van pricing tables welke wij van hoog naar laag hebben geplaatst. Een neuromarketing trucje die wij vaker toepassen. Uit a/b testen is gebleken dat wanneer je het “duurste” pakket vooraan zet dat dat referentiekader van de bezoeker is. Zo komen ze sneller uit bij pakket 2 dan wanneer het andersom van laag naar hoog staat.

04. Anders dan anders

Een one page design met een “hamburger menu” voor meer informatie zorgen ervoor dat de website goed vindbaar is in Google. Door middel een “hamburger menu” is alle extra informatie gemakkelijk te bereiken. Met de landingspagina’s daar bovenop voor de on page optimalisatie moet deze website binnen de kortste keren gaan scoren in Google. Al met al een opvallende website voor een opvallend nieuw concept in de video wereld! De geniale video van Divine Content hier boven legt het je allemaal haarfijn uit in enkele seconde. Video content nodig? Divine-Content.nl

Dank je voor weer de geweldige oplevering van onze site! Zeker een aanrader als je op zoek bent naar persoonlijke, snelle service en goede kwaliteit.

Davina Lamberts

05. Info

Klant: Divine Content
Diensten: website
Bekijk de website