fbpx

Falke Opleidingen

Klant: Falke Opleidingen
Diensten: Branding, Webdesign, Fotografie, Print

01. De opdracht

Wanneer een bedrijf al 40 jaar bestaat is het goed om eens met een frisse blik naar de huisstijl te kijken.

Sinds 1976 is Falke Opleidingen een begrip in Rijswijk en omstreken. Al die jaren hebben zij het zelfde logo gebruikt. In 2016 hebben wij de huisstijl aangepakt met daarbij bijbehorend drukwerk en website. Met bijbehorende fotografie en een maatwerk website laat Falke zien dat zij nog steeds de toonaangevende rijschool zijn in regio Haaglanden.

02. Het ontwerp

Tijdens de verbouwing van het pand is er gekozen voor de kleuren rood, antraciet en wit. Deze kleuren hebben wij teruggebracht naar de website. Zo bleven de oude vertrouwde kleuren toch in het ontwerp maar in een fris jasje. De website is volledig responsive gebouwd.

website1
website2
website3
mobile1
mobile2
mobile3

03. Functionaliteiten

Voor een rijschool is het van belang dat de leerling gemakkelijk de prijzen kan zien en waar de rijschool gevestigd is. Hiernaast hebben wij enkele extra functionaliteiten erin gebouwd.

Inschrijven

Voor een proefles of cursus is het gemakkelijk voor de bezoeker om in te schrijven. Door middel van de call to action op de informatiepagina’s komt de bezoeker uiteindelijk bij het inschrijven. Je kan dus spreken van optimale conversie voor deze rijschool. De inschrijvingen komen binnen op kantoor en de cursist wordt direct teruggebeld.

Navigatie & contact

Het belangrijkste voor de bezoeker is om te weten of de rijschool in de buurt ligt. Door middel van het gebruik van Google maps wordt er direct aangegeven hoe ver de rijschool ligt. Heldere openingstijden en een gemakkelijk contactformulier maakt het laagdrempelig om contact op te nemen.

04. Info

Klant: Falke Opleidingen
Diensten: Branding, Webdesign, Fotografie, Print
Bekijk de website