fbpx
Foto Meijs website

Foto Meijs

Een strakke website of blog zal beter presteren met de juiste fotografie.

Klant: Foto Meijs
Website: fotomeijs.nl
Diensten: website

01. De opdracht

Onze vaste fotograaf verdient een Flerque website.

Wanneer wij denken aan kwalitatief sterke foto’s dan denken wij aan Foto Meijs. Lars heeft ons en een aantal klanten van ons voorzien van een aantal hele mooie foto’s. Foto’s bepalen voor een heel groot gedeelte de uitstraling van een website of webshop. Een mooi gerecht maak je met alleen de beste ingrediënten, zo ook voor websites die wij ontwikkelen. Goede fotografie vraagt om een mooi portfolio, uit deze vraag is de nieuwe website geboren.

02. Het ontwerp

Door de kleurrijke foto’s die Lars schiet hebben wij gekozen voor een website die vooral zwart wit is. Enkele call to action buttons hebben een rode kleur om zo te benadrukken waar een bezoeker een actie kan uitvoeren. Strak, duidelijk en niet al te veel poespas, dit sluit volledig aan bij de werkwijze van Lars!

Foto-Meijs-Zoeterwoude
Website-laten-maken-fotograaf
Fotograaf-zoeterwoude

03. Je voelt je op je gemak bij een shoot van Foto Meijs

In onderstaande video zie je hoe gemakkelijk een shoot van Foto Meijs verloopt terwijl het resultaat verbluffend is. Mocht je opzoek zijn naar goede afbeeldingen voor je website of volgende blog. Neem gerust eens contact met ons op, wij zorgen voor een mooi totaal plaatje.

04. Website + Fotografie

Zoals het gezegde luidt: een foto zegt meer dan duizend woorden. Hoe cliché het ook klinkt, een strakke website of een mooi blog zal beter overkomen met de juiste fotografie. Het kan net ervoor zorgen dat jouw website een persoonlijkere touch krijgt, iets wat heel belangrijk is als je aan wilt sturen op conversie.

Don heeft een website gemaakt waar ik veel uit haal. Hij luistert goed naar jouw wensen en geeft heldere adviezen. Bedankt dat je altijd voor mij klaar staat!

Lars Meijs – Foto Meijs

05. Info

Klant: Foto Meijs
Website: fotomeijs.nl
Diensten: website
Bekijk de website