fbpx

Goalmaster PRO

Jouw unieke product in de markt zetten!

Klant: Goalmaster PRO
Diensten: Webshop Videografie

01. De opdracht

De nieuwste voetbalsensatie in Nederland!

In de voetbalwereld wordt Goalmaster PRO gezien als het nieuwe trainingsmiddel. Maar dit “doeltje” is niet alleen voor training van voetballers. Het is voor jong en oud een super leuk spel en dat moet je terug zien op de webshop. Aan ons de taak om dit weer zo goed mogelijk te vertalen naar een online omgeving.

02. Het ontwerp

In de sportwereld, met name in de voetballerij, hebben websites vaak een strak en stoer uiterlijk vanwege zwart witte kleuren aangesterkt met de juiste fotografie. Na een analyse bij de grote merken in het voetbal zijn we direct aan de slag gegaan met video. Sfeerbeelden zijn uiterst belangrijk om te laten zien hoeveel plezier er te halen valt met het product van Goalmaster Pro. Met de juiste verhouding van video en foto’s van het product zorgen wij ervoor dat de bezoeker zin krijgt om te gaan voetballen. En dat merk je in de aantallen die er verkocht worden via de webshop!

goalmasterpro
Goalmasterpro-Website-bouwer
webshop-goalmaster-pro

03. Video

Voor de video hebben wij ook deze keer weer Lars Meijs erop uit gestuurd. Het maken van een video uitbesteden aan dezelfde partij die jouw website maakt is een groot voordeel. Door korte lijntjes met de in-house videograaf konden wij er voor zorgen dat de video perfect aansluit op de webshop. Het is niet een kwestie van een paar leuke sfeerbeelden maar vooral het enthousiasmeren van een bezoeker tot het maken van aankoop. Met de juiste video gaat dat zeker lukken!

05. Info

Klant: Goalmaster PRO
Diensten: Webshop Videografie
Bekijk de website