fbpx

Lantaarn Publishers

Webshop met maatwerk koppeling naar Exact Online

Klant: Lantaarn Publishers
Diensten: Webshop

01. De opdracht

Een webshop die er toe doet met een koppeling naar Exact Online.

Lantaarn Publishers is een internationale, middelgrote uitgeverij met een uitgebreid fonds van geïllustreerde non-fictieboeken. Om deze boeken gemakkelijker aan de man te brengen hebben wij een webshop ontwikkeld. Gebruiksvriendelijk voor de bezoeker met oog op conversie.

02. Het ontwerp

Het ontwerp sluit volledig aan op de bestaande huisstijl van Lantaarn Publishers. In samenwerking met de uitgeverij zijn wij uitgekomen op een homepage die optimaal voor de navigatie gaat. Ieder blok vertegenwoordigd een aparte product categorie. Ieder product heeft een mooie plek gekregen in de online winkel.

website1
website2
website4
website3
mobile1
mobile2
mobile3

03. Maatwerk

Voor het gedeelte voorraadbeheer gebruikt Lantaarn Publishers het programma Exact Online. De webshop die wij gebouwd hebben in Woocommerce moet om die reden continu synchroniseren met Exact. Voor deze synchronisatie hebben wij een maatwerk koppeling gemaakt. Hierdoor worden debiteuren automatisch aangemaakt in Exact zodat het magazijn de producten gemakkelijk kan verzenden.

Product synchronisatie (Woocommerce Exact koppeling)

Het hele jaar door brengt Lantaarn Publishers nieuwe boeken uit. Door de ontwikkelde koppeling met Exact worden deze producten, die in Exact Online staan, automatisch toegevoegd. Dit zorgt ervoor dat de voorraad in Woocommerce gelijk is aan de voorraad in Exact. Zo is het niet nodig om producten los in te laden in Exact en los in Woocommerce.

04. Info

Klant: Lantaarn Publishers
Diensten: Webshop
Bekijk de webshop