fbpx

Mondhygiënist Ter Marsch- Van Waes

Een klinische look en feel

Klant: Mondhygiënist Ter Marsch- Van Waes
Diensten: website, fotografie

01. De opdracht

Een bekende mondhygiënist uit Rijswijk.

Voor vele een bekende praktijk in de wijk Leeuwendaal. Deze praktijk zorgt al sinds 1999 voor een optimale hygiëne van het gebit van de meeste Rijswijkers. Dit verdient dan natuurlijk ook een frisse website. In 2012 hebben wij voor deze praktijk al de eerste website mogen ontwikkelen. Nu, zes jaar later, is het tijd voor een nieuw ontwerp wat helemaal aansluit bij de huidige webdesign trends.

02. Het ontwerp

Mondhygiëne moet meteen een klinisch gevoel opbrengen. In de lijn van de huidige webtrends hebben wij ervoor gekozen om veel witruimte toe te passen in het ontwerp. Heldere foto’s ondersteunen hierbij het schone effect. Hiervoor hebben wij zelf de foto’s geschoten op locatie

homepage-mondhygienist-rijswijk
tarieven
contact-flerque-mondhygienist

03. Fotografie

Goede fotografie maakt de website. Wij hebben voor deze website ook de fotografie mogen doen. Zo waren wij er zeker van dat ook de foto’s dezelfde klinische sfeer zouden hebben. Hieronder een greep uit de foto’s die wij hebben geschoten.

6 (1)
5 (1)
1 (1)
2 (2)
3 (1)
4 (1)

04. Online visitekaartje

De website moet het voor de bezoeker gemakkelijk maken om contact op te nemen voor een afspraak. Of het nu gaat om een nieuwe patiënt of een patiënt die al bekend is. Wij hebben ervoor gezorgd dat de nette praktijk een bijpassende online uiting heeft gekregen.

2012

In 2012 hebben wij de eerste website gemaakt voor deze lokale ondernemer uit Rijswijk. De website heeft destijds perfect gewerkt voor deze ondernemer.

2018

In 2018 hebben wij de volledige website op de schop gedaan en een nieuw ontwerp gemaakt. Geheel volgens de huidige webtrends en met een zeer klinische look en feel. Perfect voor bij een mondhygiënist.

04. Info

Klant: Mondhygiënist Ter Marsch- Van Waes
Diensten: website, fotografie
Bekijk de website