fbpx

Koffietent de Prinsevink

Heerlijke broodjes in Den Haag

Klant: Koffietent de Prinsevink
Website: prinsevink.nl
Diensten: website

01. De opdracht

Een website die aansluit bij de koffietent.

Koffietent de Prinsevink is voor vele in omgeving Den Haag een bekende plaats om lang te gang voor een lekkere lunch of voor de gezelligheid. Deze gezelligheid was niet meer terug te vinden op de verouderde website. Vandaar de vraag aan ons om een bijpassende website te maken waar de menukaart mooi op afgebeeld is te zien.

02. Het ontwerp

Bij de koffietent is het voor iedereen helder wat je kan verwachten. Een goede kop koffie, een gezellig praatje en een lekker broodje. Helder en open, dat was het uitgangspunt voor ons toen wij begonnen met de website. Zwart-witte tinten zorgen ervoor dat de bezoeker niet wordt afgeleid. Recht voor z’n raap, net als de koffietent.

Horeca website
website-2
website-3

03. Menukaart

Een prima kwaliteit voor een redelijke prijs, dat is de Prinsevink. De bezoeker kan gemakkelijk de heerlijke menukaart van de koffietent bekijken en zien dat de prijs wel mee valt. Meteen een afspraak maken voor de catering is ook mogelijk.

04. Online visitekaartje

Door de vele sfeervolle foto’s is de website een mooi geheel geworden. Technisch in orde en zeer snel. De Prinsevink is een leuke koffietent bij het Prinsevinkenpark. Neem snel een kijkje op hun vernieuwde website en ga eens langs voor een gezellig kopje koffie.

04. Info

Klant: Koffietent de Prinsevink
Website: prinsevink.nl
Diensten: website
Bekijk de website