fbpx

Prototype You!

Kennis delen voor meer autoriteit

Klant: Prototype You!
Diensten: Webshop Online Marketing

01. De opdracht

Een WordPress website voor meer online vrijheid.

Prototype You is een bedrijf wat structuur aanbrengt in het continu leren van personen en organisaties. Deze structuur was echter niet volledig door te voeren in de bestaande website vanwege de limieten van het vorige CMS systeem. Dus aan ons de vraag om een nieuwe website te bouwen waarin zij zelf gemakkelijk aanpassingen kunnen doen en meer vrijheid hebben in het delen van kennis. Uiteraard ben je met deze vraag bij ons als WordPress specialist aan het juiste adres!

02. Het ontwerp

Zoals alle websites die wij maken zorgen wij voor een goede flow en sturing op conversie. Zo ook bij de website van Prototype You. Iedere pagina is opgebouwd aan de hand van het AIDA model. Een model wat staat voor Attention, Interest, Desire & Action. Zo proberen wij de interesse te wekken om vervolgens de bezoeker te verleiden om het ebook te downloaden. Voor ons was het qua design iets gemakkelijker aangezien Prototype You, hoe kan het ook anders, een gestructureerde style guide had liggen. Zo konden wij de volledige focus leggen op de salesfunnel.

site-homepage
site-overons
ebook
optin

03. Mailchimp als tool

Zoals gezegd stuurt iedere pagina aan op conversie. Voor de mannen van Prototype You is het belangrijk dat zij contactgegevens ontvangen als lead. In ruil voor het e-mailadres en naam ontvangt de bezoeker een handleiding of ebook naar hun interesse. Als iemand zich inschrijft op de pagina business krijgt de bezoeker via Mailchimp een pdf toegestuurd gericht op business. Zodra iemand kiest voor de download van het onderwijs ontvangt die persoon de onderwijshandleiding. Door middel van de juiste follow up mails kan Prototype You de bezoeker van nog meer (gratis) kennis voorzien.

04. Kennis delen voor autoriteit

Wanneer je aantoont dat je graag, met enthousiasme, kennis wil delen zijn mensen eerder bereid om te betalen voor jouw aanbod. Prototype You heeft zeer veel kennis in huis om jouw als persoon of bedrijf verder te helpen ontwikkelen. Het is de moeite waard om deze heren eens uit te nodigen voor een presentatie. Met deze nieuwe website is het delen van kennis nog eenvoudiger geworden!

05. Info

Klant: Prototype You!
Diensten: Webshop Online Marketing
Bekijk de website