fbpx

Qpep

Grip op energie

Klant: Qpep - Babette Hoogendoorn
Website: qpep.nl
Diensten: website, video

01. De opdracht

Een website anno 2018.

Qpep legt de focus op motivatie en energie in het werk. De belangrijkste vraag van het bedrijf was meer zichtbaarheid en een mogelijkheid tot het invullen van een zelfontwikkelde “energiescan”. Qpep bedient zowel particulieren als bedrijven. Hierdoor was een tweedeling op de website één van de belangrijkste eisen.

02. Het ontwerp

Vanwege de tweedeling in particulier en bedrijven hebben wij ervoor gekozen om dit in het menu continu zichtbaar te plaatsen. Zo kan de bezoeker binnen 1 muisklik op de juiste pagina uitkomen. Het stukje conversie zit hem verscholen in de Energiescan. Deze heeft daarom een grote call to action button gekregen in het menu.

qpep
zo-doen-we-dat
energiescan (1)

03. Video

Ter ondersteuning van de zelfontwikkelde Energiescan hebben wij een instructievideo opgenomen. Het resultaat is positief en hierdoor blijkt de energiescan vaker te worden gemaakt. Zo zie je hoe belangrijk video kan zijn voor jouw website.

04. Online visitekaartje

De website is (volgens de klant) een onwijs succes. Door het nieuwe visitekaartje hebben potentiële klanten een beter beeld van wat zij doen. Presteren geeft én kost energie, dit vereist focus. Hier kan Qpep goede ondersteuning bij bieden en dat wordt nog eens duidelijk gemaakt met een professionele website.

04. Info

Klant: Qpep - Babette Hoogendoorn
Website: qpep.nl
Diensten: website, video
Bekijk de website