fbpx

Soen Haarmode

Gemakkelijk een afspraak in plannen!

Klant: Soen Haarmode Rijswijk
Diensten: Website

01. De opdracht

Een vernieuwde website met afspraak module.

Soen Haarmode deed voorheen niks met online marketing. De website was inmiddels al heel wat jaren oud en toe aan een verbetering. Nu steeds meer kappers de mogelijkheid bieden tot het inplannen van een afspraak via de website konden zij natuurlijk niet achter blijven. Zo koos Soen Haarmode uit Rijswijk voor een partij dicht bij huis.

02. Het ontwerp

Wanneer je voor een kapsalon kiest moet je daar wel een goed gevoel bij hebben. Het gaat immers om een heel belangrijk onderdeel van je uiterlijk, dat wil je niet zomaar aan de eerste de beste toevertrouwen. Om deze reden hebben wij gekozen voor een open en fris uiterlijk van de website. Veel persoonlijke fotografie, een duidelijke navigatiestructuur en we sturen de bezoeker op iedere pagina naar het maken van een afspraak.

Website-laten-maken-den-haag
Kappers-website-laten-maken
contact

03. Professionele producten

Een kapsalon hecht veel waarde aan de verzorging van jouw haar, zo ook Soen Haarmode uit Rijswijk. Met grote zorgvuldigheid hebben zij een aantal mooie haarproducten weten uit te kiezen. Hier zijn zij dan ook trots op en dat mag getoond worden op de website. Met een extra pagina over het gebruik en informatie van de producten proberen zij duidelijk te maken dat een goede verzorging een must is! Ervaar het zelf, neem een kijkje op de website en wie weet laat jij de volgende keer jouw kapsel stijlen door Soen Haarmode!

05. Info

Klant: Soen Haarmode Rijswijk
Diensten: Website
Bekijk de website