fbpx
website gemaakt tacho.nu

Tacho.nu

Naadloze aftersales voor meer omzet!

Klant: Tacho.nu
Website: tacho.nu
Diensten: Webshop

01. De opdracht

Snel en gebruiksvriendelijk een tachograaf oplossing bestellen.

Tacho.nu is één van de toonaangevende webshop met betrekking tot flexibele oplossingen voor het uitlezen en de analyseren van tachograafbestanden. Steeds meer bestellingen kwamen via de webshop die niet toegankelijk genoeg meer was. De webwinkel oplossing werkte niet vlekkeloos op mobiel en tablet. Aan ons de vraag om de webshop in een nieuwe (WordPress/Woocommerce) jasje te steken.

02. Het ontwerp

Je moet je voorstellen dat de doelgroep voor tachografen mensen zijn die snel een oplossing moeten hebben. Die veel in het “veld” opereren en merken dat hun uitleesapparatuur niet meer naar behoren werkt. Even snel de mobiel erbij en een nieuw onderdeel bestellen. Met dit in gedachte is de webshop geoptimaliseerd voor het zo makkelijk mogelijk bestellen van producten. Clean, minimalistisch en sturen op conversie.

support
productpagina
Tacho-homepage

03. Mollie

Voor de betaling gebruiken wij hier Mollie, onze vaste partner in het faciliteren van betalingen. Via iDeal, credit card, PayPal enzovoorts. Met een uptime van 99,9% is Mollie dé beste oplossing wanneer het aankomt op betalingen in webshops. Het is voor de bezoeker een vertrouwde omgeving van hun eigen bank en met een transactiekosten van 0,25 cent voor de webshop eigenaar perfect te overzien. Ben je zelf opzoek naar een goede payment provider, neem eens contact op of maak hier een account aan.

04. Support

Zoals je vaak leest bij websites die wij bouwen sturen wij op “kennisdelen voor meer autoriteit”. Wat Tacho.nu heel goed doet is een perfect stukje aftersales! Wanneer je een product koopt bij Tacho.nu dan kan je hele goeie support verwachten. Wat betekent dit voor de website? We hebben een download pagina opgesteld waar alle programma’s die een klant nodig heeft van alle leveranciers gebundeld. Zodra je telefonisch contact opneemt met de helpdesk van Tacho.nu kan je een programma downloaden waardoor de helpdesk met je mee kan kijken. Wel zo makkelijk!

05. Info

Klant: Tacho.nu
Website: tacho.nu
Diensten: Webshop
Bekijk de website