fbpx
website voor rijschool

Verkeersschool Pronk

Een totaalpakket voor de rijschool!

Klant: Verkeersschool Pronk
Diensten: Website Branding Fotografie Drukwerk

01. De opdracht

Bij het starten van een onderneming is je website een belangrijk onderdeel!

Naast het beroep als brandweer man is Wim Pronk rij-instructeur. Na het behalen van zijn bevoegdheid klopte hij bij ons aan voor een totaalpakket. Een nieuw logo, het bestickeren van de lesauto en het nodige drukwerk. Daarnaast hebben wij ook de website mogen verzorgen. In 1 klap klaar om een vliegende start met je onderneming te maken.

02. Het ontwerp

Rijlessen is al spannend genoeg en dit doe je het liefst in een fijne en relaxte sfeer. Deze sfeer moet een website direct overbrengen op de bezoeker. Door de website heel toegankelijk te maken en aan te vullen met de juiste fotografie is de kans groot dat iemand contact opneemt. Voor de fotografie hebben wij gezorgd dat het contact met de leerling duidelijk en ontspannen is. Veel witruimte geeft de bezoeker een ontspannen gevoel, net als in de lesauto!

rijschool-marketing
Rijschool-website
Website-laten-maken-rijschool

03. Fotografie

Bij een logo voor een rijschool is het vrijwel noodzakelijk om een “L” terug te laten komen. Vanwege de associatie met een lesbord weet iemand meteen waar dit logo voor staat. Dus ook hier maken wij gebruik van dit herkenbare symbool.

Naast de ontwikkeling van het logo hebben wij ook de fotografie verzorgd. Wanneer je investeert in een website is het slim om ook de fotografie in 1 keer mee te nemen. Dit zorgt voor uniformiteit en een all over professionele uitstraling.

1
2
3

04. Huisstijl

Wanneer je een logo bij ons laat maken krijg je altijd 3 opties waaruit je kan kiezen. Het is vaak zo dat je van meerdere logo’s verschillende elementen mooi vindt. Wij gaan door tot jij helemaal tevreden bent.
Hieronder zie je de 3 opties die wij hebben gemaakt voor Verkeersschool Pronk. Bekijk onze instagram voor het beplakken van de auto.

logo-voorstel-3
logo-voorstel-2
logo-voorstel-1

05. Info

Klant: Verkeersschool Pronk
Diensten: Website Branding Fotografie Drukwerk
Bekijk de website