Verleiden tot aankoop op mobiel, tablet of dekstop.

Klanten komen helaas niet vanzelf naar jouw bedrijf toe, je moet "top of mind" zijn. Door de juiste advertentie op het juiste moment te tonen verleiden wij een potentiële klant tot reserveren of het doen van een aankoop.

Voor een vast bedrag per maand meer leads ontvangen.

Wij houden dagelijks jouw advertenties in de gaten. Levert een advertentie niks op dan sluiten wij hem uit. Wij maken dit volledig meetbaar en inzichtelijk. Adverteren kan bij ons al vanaf € 299,- per maand excl. advertentiebudget!

Al vele ondernemers boeken advertentie succes met advertenties!

Steeds meer bedrijven besteden Facebook advertenties uit maar nog lang niet allemaal. Op dit moment liggen er een genoeg kansen voor jouw bedrijf. Wanneer je niet adverteert gaan potentiële klanten naar adverterende concurrenten!

Hoe werkt het?

1. Bepalen van het doel

Welke actie kunnen we koppelen aan de campagne, dat zoeken we samen uit.

  • Gratis drankje bij reserveren
  • Gratis E-book downloaden
  • Gratis proefles
  • Gratis waardebepaling
  • enz.
2. Materiaal (aanleveren)

Wij ontvangen foto’s en video’s en bouwen dit om naar lead advertenties. Heb je gekozen voor pakket B? Dan komen wij zo snel mogelijk langs om content te creëeren!

3. Campagnes starten

Jouw advertentiebudget verspreiden wij over meerdere advertenties. Samen bepalen we wat jij maximaal kwijt wil zijn aan advertentiekosten. Na de eerste 2 maanden kunnen wij inschatten hoeveel een lead kost.

4. Leads in de mailbox

Je ontvangt iedere lead in je gewenste mailbox. Door het uitsluiten van slecht converterende advertenties proberen we de kosten per lead zo laag mogelijk te houden. Vanaf dan kan je kiezen om het advertentiebudget te verhogen!

Zorg voor zichtbaarheid.

Soms kijk je naar je mailbox en ziet daar maar een paar aanvragen liggen. Hoe voel je je dan, onzeker? Het liefst zie je je mailbox helemaal vol met aanvragen, aankopen of reserveringen. Wij kennen dat gevoel ook, dit gebeurt namelijk bij ieder gezond bedrijf. Door deze onzekerheid weg te nemen creëer je voor jezelf een bepaalde rust om jouw bedrijf naar een volgend niveau te brengen. Wij helpen ondernemers aan meer leads in welke branche dan ook: restaurants, tandartsen, sportscholen, makelaars, noem maar op. Door onze ervaring hebben wij een bewezen methode kunnen creëren die we kunnen implementeren op jouw bedrijf. Je betaalt per maand en zit nergens aan vast.

Wij blijven iedere maand optimaliseren zodat iedere euro die jij spendeert aan advertenties ook weer geld oplevert. Op deze manier willen wij graag op lange termijn jouw partner zijn zodat wij focussen op meer klanten en jij doet waar jij goed in bent.

Ontvang nu leads in je mailbox!

  • Gezien worden door potentiële klanten
  • Goedkoper dan een online marketing medewerker
  • Zet je website in als marketing machine
  • 100% inzicht in resultaten
  • Geen contracten
Ja ik wil meer klanten!
Voorbeeld sportschool
Pakket A
€ 399,-
Advertentiebudget
€ 200,-
Aantal nieuwe leden*
15
Kosten per lead
€ 39,95

*De kosten per lead zijn afhankelijk van verschillende factoren: product en of dienst, de aanbieding en de branche waarin het bedrijf actief is. Na 1 of 2 maanden hebben we hier goed inzicht in.

Kernwaarden Flerque.

Wat onze huidige klanten zeggen wanneer zij aan Flerque denken, bekijk onze Google Reviews

Don is een professional die altijd bereikbaar is en zet alles opzij om je te ondersteunen. Don denkt mee, is flexibel en is geduldig. Dank voor de prettige samenwerking!

Mandy Schild
Present Savvy Mandy Schild

Flerque maakt mooie en functionele websites! Goeie communicatie en creatief!

Isaura-i4talent
Isaura Rocha Funmanager i4talent

Flerque is echt een top bedrijf. Voornamelijk de service en reactie snelheid is echt top!

frank-coster-watchi
Frank Coster Executive Director Watchi

Al meer dan 3 jaar is Don Vos mijn webdesigner. Ik ben super tevreden over hoe hij mijn website onderhoudt!

Tineke den Haan
Coaching, Mediation, BMW en Intervisie Tineke den Haan

Great service and knowledge. I def recommend Flerque!

2ef341d
BKN Productions Davina Lamberts

Ik heb de samenwerking met Don als erg prettig ervaren. Hij legt in duidelijke taal uit en reageert altijd als ik een vraag stel. De website en webshop zijn functioneel en goed te onderhouden.

Lantaar-publishers
Judith Tak Lantaarn Publishers