Meer klanten met online advertenties

Wij zorgen voor leads die je alleen maar hoeft te verwerken.

Probeer het uit voor 14 dagen! Geen verborgen kosten, gewoon ervaren.
Excl. advertentiekosten

Verleiden tot aankoop op mobiel, tablet of dekstop.

Klanten komen helaas niet vanzelf naar jouw bedrijf toe, je moet "top of mind" zijn. Door de juiste advertentie op het juiste moment te tonen verleiden wij een potentiële klant tot reserveren of het doen van een aankoop.

Exponentieel groeien al vanaf € 500,- per maand.

Wij houden dagelijks jouw advertenties in de gaten. Levert een advertentie niks op dan sluiten wij hem uit. Wij maken dit volledig meetbaar en inzichtelijk. Adverteren kan bij ons al vanaf € 500,- per maand excl. advertentiebudget!

Al vele ondernemers gingen je voor

Steeds meer bedrijven besteden Facebook advertenties uit maar nog lang niet allemaal. Er zijn op dit moment nog een hele hoop kansen voor jou als ondernemer. Weten of er genoeg potentie is voor jouw business? Wij gaan voor de langdurige samenwerking!

Zorg voor zichtbaarheid.

Soms kijk je naar je mailbox en ziet daar maar een paar aanvragen liggen. Hoe voel je je dan, onzeker? Het liefst zie je je mailbox helemaal vol met aanvragen, aankopen of reserveringen. Wij kennen dat gevoel ook, dit gebeurt namelijk bij ieder gezond bedrijf. Door deze onzekerheid weg te nemen creëer je voor jezelf een bepaalde rust om jouw bedrijf naar een volgend niveau te brengen. Wij helpen ondernemers aan meer leads in welke branche dan ook: restaurants, tandartsen, sportscholen, makelaars, noem maar op. Door onze ervaring hebben wij een bewezen methode kunnen creëren die we kunnen implementeren op jouw bedrijf. Je betaalt per maand en zit nergens aan vast.

Wij blijven iedere maand optimaliseren zodat iedere euro die jij spendeert aan advertenties ook weer geld oplevert. Op deze manier willen wij graag op lange termijn jouw partner zijn zodat wij focussen op meer klanten.

Vraag nu een gratis meeting aan!

  • Geen leads meer laten liggen
  • Goedkoper dan een online marketing medewerker
  • Geen onzeker gevoel meer over omzetten.
  • Adverteren a.d.h.v. bewezen technieken.
Ja ik wil meer klanten!
Don Vos internet ondernemer

Kernwaarden Flerque.

Wat onze huidige klanten zeggen wanneer zij aan Flerque denken, bekijk onze Google Reviews

Betrouwbaar
Snel in oplevering
Service gericht