& support

WordPress support en onderhoud, dat is Flerque.

Jouw website/webshop moet natuurlijk vlekkeloos werken. Daarom bieden wij je de perfecte server aan. Niet alleen zorgen we zo voor razendsnelle websites en optimale gebruiksvriendelijkheid, we kunnen hierdoor ook snel ingrijpen bij eventuele problemen. De server is geoptimaliseerd voor WordPress om hem niet alleen zo goed en snel mogelijk te laten werken, maar ook om de veiligheid en controle van jouw WordPress website/webshop te garanderen.

Wanneer wij jouw WordPress onderhoud doen, kun je ons bellen en mailen met al je vragen. Meestal beantwoorden wij binnen enkele minuten jouw vraag. Mocht dit niet zo zijn zoeken wij het graag voor je uit!

Wordpress website hosting

WordPress hosting.

WordPress is het meest gebruikte CMS ter wereld. Als WordPress specialist kunnen we niet alleen een WordPress website/webshop voor je bouwen, we bieden je ook de beste oplossing voor WordPress hosting aan. Maar daar blijft het uiteraard niet bij – we combineren de hosting met onderhoud en andere vormen van beheer om het jou nog gemakkelijker te maken. Met onze WordPress pakketten kun je zelf kiezen welke combinatie het beste aansluit op jouw wensen. Opzoek naar perfecte hosting voor jouw WordPress website? Neem eens contact met ons op.

Altijd up-to-date.

Zo, je website staat! Maar, ook het onderhoud is van uiterst belang. Heb je al een hostingpakket bij Flerque? Dan zit je sowieso goed! Je hoeft je geen zorgen te maken over het up-to-date houden van je website, want dat zit in je hostingpakket. Dat scheelt jou tijd en energie – met vragen kun je altijd bij ons terecht via de mail of telefoon.

Heb je (nog) geen hostingpakket bij Flerque, maar wil je wel graag dat wij het onderhoud van jouw site op ons nemen? Geen probleem! Stuur ons een mail met jouw aanvraag en dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

Waarom hosting van Flerque.

  • Betere keus voor WordPress hosting
  • Altijd snelle support telefonisch of via de mail
  • Servers in Nederland
  • Extra beveiliging voor jouw website
  • Eerlijke prijs voor de beste support

Opzoek naar stabiele hosting voor jouw website?

Je kunt ons bereiken via 070 449 46 95 om een gratis advies afspraak te maken, mailen kan ook naar info@flerque.nl of laat hier een terugbelverzoek achter.