marketing

Flerque. » Online marketing

Succesvolle online marketing zorgt voor online zichtbaarheid en conversie.

Je haalt online (nog) niet de resultaten waar je op hoopt. Of misschien wil je wel tijdelijk jouw bedrijf promoten op Facebook? Online marketing is dé basis van een succesvolle website, alleen live zijn is niet voldoende. De online marketingafdeling van Flerque helpt je graag met het vergroten van jouw online zichtbaarheid. Met ons Online Marketing Strategie Plan weet je namelijk precies waar de kansen liggen.

Benieuwd hoe jij meer uit je website kan halen? Kies voor ons Strategie Plan en wij zijn al vanaf € 149,- per maand jouw online marketing partner.

Hoger in Google (SEO).

Je hebt vast wel eens van SEO gehoord. SEO staat voor Search Engine Optimization, oftewel zoekmachineoptimalisatie, een van de meest gebruikte termijn binnen online marketing. Des te hoger jouw website in de zoekresultaten van Google komt te staan, des te meer bezoekers er op jouw website terecht zullen komen. Het is dus belangrijk dat je hiervoor een goede strategie hebt.

Als onderdeel van ons Online Marketing Strategie Plan voeren wij een zoekwoordenonderzoek uit. Dit houdt in dat wij onderzoeken welke zoekwoorden het beste kunnen scoren. Hiermee kan je zelf aan de slag met het optimaliseren van de website maar je kan dit natuurlijk ook aan ons overlaten.

Er zijn verschillende factoren die invloed hebben op de vindbaarheid van jouw website. Een optimalisatie kan daarom soms wel 3-6 maanden duren voordat er resultaat is te zien. Een minimale periode voor SEO is bij ons dan ook 6 maanden na het afnemen van ons Strategie Plan.

Adverteren in Google (SEA).

Zoekmachine adverteren is een snelle manier om een bepaalde periode bovenaan de zoekresultaten te verschijnen. Door een betaalde advertentie tussen de zoekresultaten te plaatsen, wordt de vindbaarheid van jouw site versterkt en zul je meer conversie genereren.Met het gebruik van SEA kunnen wij er niet alleen voor zorgen dat jouw site beter vindbaar is, we kunnen ook gerichte advertenties opzetten.

We kunnen je advertenties afstellen op onder andere doelgroep, regio, tijdstip of apparaat voor de beste resultaten. Ook kun je precies zien wat je aan je advertenties uitgeeft en wat ze opleveren en kun je gemakkelijk je campagnes bijsturen als dat nodig is. Of ons vragen om dat te doen, natuurlijk. Daarnaast kunnen we ook technieken als Display Advertising, Remarketing en Google Shopping voor je toepassen, zodat je sales in een rap tempo zullen stijgen. De hele SEA-strategie wordt gebaseerd op het zoekwoordenonderzoek, wat onderdeel uitmaakt van ons Online Marketing Strategie Plan, om zo de beste resultaten te boeken.

Conversie optimalisatie (CRO).

Trekt jouw website wel bezoekers maar vindt er geen conversie plaats?
Heb jij geen idee hoe je ervoor moet zorgen dat je conversie gaat toenemen? Schakel dan onze hulp in!

Om te zorgen dat je bezoekers niet alleen op je website komen kijken, maar ook daadwerkelijk een actie uitvoeren (denk aan een offerte opvragen, een product aanschaffen of contact opnemen), is het belangrijk dat je aan conversie optimalisatie doet. Wij zijn, als online marketingbureau, gespecialiseerd in het vergroten van jouw conversie. Zo zorgen wij ervoor dat je bezoekers een duidelijke weg afleggen naar de conversiepagina door hierin te sturen met wat handige hulpmiddelen (denk bijvoorbeeld aan slim geplaatste buttons).

Het doel van de conversie optimalisatie is om de zogeheten sales funnel te verbeteren en te zorgen dat jouw bezoekers moeiteloos de weg afleggen naar de door jou gewenste pagina. Dit doen wij altijd in combinatie met zoekmachine optimalisatie en advertenties.

Social Media marketing.

Social media is niet alleen belangrijk voor je zichtbaarheid en het trekken van nieuwe klanten/opdrachtgevers, het geeft je ook de mogelijkheid om je doelgroep te leren kennen. Je kunt erachter komen wat er speelt en hoe er tegen jouw bedrijf aan wordt gekeken. Ook kun je natuurlijk social media gebruiken om meer bezoekers naar jouw website te halen. Maar hoe doe je dat precies?

Wij helpen bij het opstellen van jouw social mediastrategie en de uitwerking ervan. Het managen van je social media-accounts kan behoorlijk wat tijd en energie kosten, maar met de hulp van Flerque zal het een stuk gemakkelijker worden. Zo kunnen wij je helpen met het vaststellen van jouw doelgroep en hun behoeften, campagnes voor je socials helpen opstellen die gericht jouw publiek aanspreken en je social mediakanalen integreren in je website/webshop.

E-mailmarketing.

Een mail schrijven, ontvangers selecteren en verzenden – het lijkt zo gemakkelijk. Toch komt er meer bij emailmarketing kijken dan je zou denken. Hoe schrijf je nu de meest opvallende onderwerpregels? Hoe zorg je ervoor dat ontvangers je mail lezen? En wat zorgt ervoor dat ze ook daadwerkelijk klikken op de links in de mail die je hebt verstuurd?

Wij helpen jou om de juiste strategie voor emailmarketing op te stellen en te zorgen dat jouw e-mails niet in de prullenbak belanden. Op basis van wat je wilt delen en met wie creëren we een makkelijk aanpasbaar emailtemplate voor je dat niet alleen aantrekkelijk is, maar ook effectief. We helpen je daarnaast om vast te stellen wat het nu precies is waar jouw doelgroep naar op zoek is, zodat jij, met onze hulp, gerichte content kunt creëren voor je nieuwsbrieven en andere mailings.

Strategie Plan.

Voor een eenmalige investering van € 350,- ontvang je ons Online Marketing Strategie Plan. In dit rapport beschrijven wij waar de kansen liggen binnen jouw website. Wij doen een technisch onderzoek, snelheidsscan, zoekwoordenonderzoek en een concurrentieonderzoek. Hieruit kunnen wij een perfect plan van aanpak opstellen waarmee jij zelf aan de slag kan gaan. Wil je liever jouw online marketing naar een volgend niveau brengen dan kan je kiezen uit onze maandelijkse pakketten, zonder enkel risico.

Vanaf €149,- zijn wij al jouw online marketing partner! Wij investeren graag in een langdurige samenwerking om zo, samen, meer resultaten te boeken. Laat je vandaag nog gratis adviseren!

0
Strategie Plan ontwikkelen

Eenmalig €350,-

0
Online marketing pakket(ten) kiezen

Vanaf €149,- p.m.

0
Maandelijks optimaliseren

Maandelijks bedrag

Waarom Online Marketing door Flerque?

  • Beter gevonden worden in zoekmachines (SEO)
  • Adverteren in Google Adwords (SEA)
  • Optimalisatie van uw website voor een zo hoog mogelijk aantal aanvragen
  • Zelf aan de slag of Flerque als online marketing partner vanaf € 149,-
  • Geen verrassingen en maandelijks opzegbaar

Ook online succes?

Je kunt ons bereiken via 070 449 46 95 om een gratis advies afspraak te maken, mailen kan ook naar info@flerque.nl of laat hier een terugbelverzoek achter.