marketing

Flerque. » Online marketing

Succesvolle online marketing zorgt voor online zichtbaarheid en conversie.

Je haalt online (nog) niet de resultaten waar je op hoopt. Of misschien wil je wel tijdelijk jouw bedrijf promoten op Facebook? Online marketing is dé basis van een succesvolle website, alleen live zijn is niet voldoende. De online marketingafdeling van Flerque helpt je graag met het vergroten van jouw online zichtbaarheid. Met ons Online Marketing Strategie Plan weet je namelijk precies waar de kansen liggen.

Benieuwd hoe jij meer uit je website kan halen? Kies voor ons Strategie Plan en wij zijn al vanaf € 149,- per maand jouw online marketing partner.

Hoger in Google (SEO).

Je hebt vast wel eens van SEO gehoord. SEO staat voor Search Engine Optimization, oftewel zoekmachineoptimalisatie, een van de meest gebruikte term binnen online marketing. Des te hoger jouw website in de zoekresultaten van Google komt te staan, des te meer bezoekers er op jouw website terecht zullen komen. Het is dus belangrijk dat je hiervoor een goede strategie hebt.

Als onderdeel van ons Online Marketing Strategie Plan voeren wij een zoekwoordenonderzoek uit. Dit houdt in dat wij onderzoeken welke zoekwoorden het beste kunnen scoren. Hiermee kan je zelf aan de slag met het optimaliseren van de website maar je kan dit natuurlijk ook aan ons overlaten.

Er zijn verschillende factoren die invloed hebben op de vindbaarheid van jouw website. Een optimalisatie kan daarom soms wel 3-6 maanden duren voordat er resultaat is te zien. Een minimale periode voor SEO is bij ons dan ook 3 maanden na het afnemen van ons Strategie Plan.

Adverteren in Google (SEA).

Zoekmachine adverteren is een snelle manier om een bepaalde periode bovenaan de zoekresultaten te verschijnen. Door een betaalde advertentie tussen de zoekresultaten te plaatsen, wordt de vindbaarheid van jouw site versterkt en zul je meer conversie genereren.Met het gebruik van SEA kunnen wij er niet alleen voor zorgen dat jouw site beter vindbaar is, we kunnen ook gerichte advertenties opzetten.

We kunnen je advertenties afstellen op onder andere doelgroep, regio, tijdstip of apparaat voor de beste resultaten. Ook kun je precies zien wat je aan je advertenties uitgeeft en wat ze opleveren en kun je gemakkelijk je campagnes bijsturen als dat nodig is. Of ons vragen om dat te doen, natuurlijk. Daarnaast kunnen we ook technieken als Display Advertising, Remarketing en Google Shopping voor je toepassen, zodat je sales in een rap tempo zullen stijgen. De hele SEA-strategie wordt gebaseerd op het zoekwoordenonderzoek, wat onderdeel uitmaakt van ons Online Marketing Strategie Plan, om zo de beste resultaten te boeken.

Conversie optimalisatie (CRO).

Trekt jouw website wel bezoekers maar vindt er geen conversie plaats?
Heb jij geen idee hoe je ervoor moet zorgen dat je conversie gaat toenemen? Schakel dan onze hulp in!

Om te zorgen dat je bezoekers niet alleen op je website komen kijken, maar ook daadwerkelijk een actie uitvoeren (denk aan een offerte opvragen, een product aanschaffen of contact opnemen), is het belangrijk dat je aan conversie optimalisatie doet. Wij zijn, als online marketingbureau, gespecialiseerd in het vergroten van jouw conversie. Zo zorgen wij ervoor dat je bezoekers een duidelijke weg afleggen naar de conversiepagina door hierin te sturen met wat handige hulpmiddelen (denk bijvoorbeeld aan slim geplaatste buttons).

Het doel van de conversie optimalisatie is om de zogeheten sales funnel te verbeteren en te zorgen dat jouw bezoekers moeiteloos de weg afleggen naar de door jou gewenste pagina. Dit doen wij altijd in combinatie met zoekmachine optimalisatie en advertenties.

Strategie Plan.

Voor een eenmalige investering van € 350,- ontvang je ons Online Marketing Strategie Plan. In dit rapport beschrijven wij waar de kansen liggen binnen jouw website. Wij doen een technisch onderzoek, snelheidsscan, zoekwoordenonderzoek en een concurrentieonderzoek. Hieruit kunnen wij een perfect plan van aanpak opstellen waarmee jij zelf aan de slag kan gaan. Wil je liever jouw online marketing naar een volgend niveau brengen dan kan je kiezen uit onze maandelijkse pakketten, zonder enkel risico.

Vanaf €149,- zijn wij al jouw online marketing partner! Wij investeren graag in een langdurige samenwerking om zo, samen, meer resultaten te boeken. Laat je vandaag nog gratis adviseren!

0
Strategie Plan ontwikkelen

Eenmalig €350,-

0
Online marketing pakket(ten) kiezen

Vanaf €149,- p.m.

0
Maandelijks optimaliseren

Maandelijks bedrag

Waarom Online Marketing door Flerque?

  • Beter gevonden worden in zoekmachines (SEO)
  • Adverteren in Google Adwords (SEA)
  • Optimalisatie van uw website voor een zo hoog mogelijk aantal aanvragen
  • Zelf aan de slag of Flerque als online marketing partner vanaf € 149,-
  • Geen verrassingen en maandelijks opzegbaar

Ook online succes?

Je kunt ons bereiken via 070 449 46 95 om een gratis advies afspraak te maken, mailen kan ook naar info@flerque.nl of laat hier een terugbelverzoek achter.