Kennisbank

Betalingsdrempel

Flerque. » Kennisbank Internet Marketing » Betalingsdrempel

Wat is een betalingsdrempel .

Betalingsdrempel staat voor een bepaald bedrag aan kosten. Wanneer dit bedrag bereikt is, vindt de uitbetaling plaats. Veel affiliatenetwerken en andere advertentienetwerken hanteren een betalingsdrempel voor de uitbetalingen aan hun uitgevers. Dit houdt dus in dat er eerst een bepaald saldo moet worden behaald, voordat het geld naar het bankrekeningnummer wordt overgemaakt.

Een betalingsdrempel geldt alleen voor automatische betalingen. Bij automatische betalingen brengt bijvoorbeeld Google 30 dagen na de laatste automatische betaling advertentiekosten in rekening of wanneer het account de drempelwaarde voor facturering heeft bereikt, afhankelijk van wat het eerst van toepassing is. Alle bedragen bij elkaar worden dus opgespaard tot de betalingsdrempel is bereikt.  Is de maand voorbij, dan wordt het geld gestort. Is de maand voorbij maar de drempel nog niet behaald, dan wordt het gespaarde bedrag meegenomen naar de volgende maand.

De betalingsdrempel is ingesteld om onnodig veel betalingsverkeer tegen te houden want wanneer keer op keer kleine bedragen moeten worden uitbetaald kost dit nodeloos geld. Ook kunnen affiliatenetwerken hierdoor efficiënter werken. 

Sommige betaling/affiliatie netwerken hebben de mogelijkheid om een aangepaste betalingsregeling te nemen. Bij Daisycon kan er bijvoorbeeld voor gekozen worden om meer aan Daisycon te betalen, maar sneller uitbetaald te krijgen. Er wordt dan een hoger bedrag aan Daisycon betaald, maar je kunt sneller je geld opnemen. Dit kan interessant zijn wanneer er veel (reclame) kosten worden gemaakt en er dus snel geld nodig is om weer verder te investeren.

Wanneer de accountkosten de drempelwaarde bereiken voordat de 30 dagen om zijn, kan de drempel worden verhoogd. Het bedrag dat dan in rekening wordt gebracht kan dan hoger zijn omdat het account zeer snel kosten genereerd. Dit kan voorkomen worden door sommige betalingen handmatig uit te voeren en niet meer automatisch te laten gebeuren.

Kernwaarden Flerque.

Wat onze huidige klanten zeggen wanneer zij aan Flerque denken, bekijk ook onze Google Reviews

Betrouwbaar
Snel in oplevering
Service gericht

Ergens hulp bij nodig?

Je kunt ons bereiken via 070 449 46 95 en wij helpen je graag, mailen kan ook naar info@flerque.nl of laat hier een terugbelverzoek achter.