Kennisbank

Woocommerce

Wat is Woocommerce.

Woocommerce is een plugin van WordPress waarmee van een normale website een webshop kan worden gemaakt. Het is een van de populairste systemen om een goed functionerende webshop te bouwen. De plugin heeft geen maximum wat betreft het aantal producten en is daarom uitermate geschikt voor zowel kleine als grote webshops. Het kan gebruik worden voor fysieke producten, digitale producten en zelf voor het laten afnemen en afrekenen van diensten voor mensen.

Woocommerce is zeer handig voor het maken van een webshop. De plugin is volop in ontwikkeling en wordt continu verbeterd. De kosten van Woocommerce zijn relatief laag, wat het ook interessant maakt voor kleinere webshops. Vooral in combinatie met de vele mogelijkheden die worden geboden. Interessante koppelingen zijn mogelijk, zoals onder andere IDEAL. Met Woocommerce kun je veel verschillende kanten op, omdat er meer dan 500 thema’s en plugins beschikbaar zijn en een groot aantal thrid-party ontwikkelaars functionaliteiten ontwikkelen. 

Een van de voordelen is ook de vindbaarheid. Doordat Woocommerce gekoppeld is met WordPress, kun je ook de SEO tool Yoast gebruiken. Met Yoast kun je de content in jouw webshop optimaliseren voor Google en wordt deze makkelijker vindbaar.

Woocommerce heeft een groot gebruiksgemak. Dit komt doordat het wordt ontwikkeld door WordPress en de meeste gebruikers al met dit systeem bekend zijn. Je kunt de productpagina’s van Woocommerce zien als een soort extensie van WordPress. Een webshop bouwen met Woocommerce is makkelijk voor iedereen die eerder met WordPress heeft gewerkt. Maar mocht je toch tegen een probleem aanlopen, dan biedt het platform tutorials die je uit de brand kunnen helpen. Daarnaast is er een grote WordPress community die ondersteuning biedt. 

Kernwaarden Flerque.

Wat onze huidige klanten zeggen wanneer zij aan Flerque denken, bekijk ook onze Google Reviews

Betrouwbaar
Snel in oplevering
Service gericht

Ergens hulp bij nodig?

Je kunt ons bereiken via 070 449 46 95 en wij helpen je graag, mailen kan ook naar info@flerque.nl of laat hier een terugbelverzoek achter.