laten maken.

[yoast-breadcrumb]

Een goede huisstijl is jouw marketingkracht.

Ben je net met je business gestart, maar heb je nog geen logo? Heb je wel ideeën, maar lukt het niet om ze te vertalen naar een daadwerkelijke branding? Geen probleem – je kunt bij Flerque jouw persoonlijke logo laten maken.

Een eerste indruk maak je maar een keer. Het is dus van groot belang dat jouw logo perfect aansluit bij jou, jouw bedrijf en jouw doelstellingen. Om het beste uit jouw logo te halen en indruk te maken bij (potentiele) klanten/opdrachtgevers, gaan wij graag samen met jou aan de slag om het perfecte, unieke logo voor jouw business te ontwerpen. Alle aspecten – van beeld, tot kleur en typografie – moeten naadloos aansluiten bij jou en jouw wensen. En daar streven we bij Flerque dan ook naar.

Logo laten maken

Van visitekaartje tot briefpapier.

Niet alleen je logo is een weerspiegeling van jouw brand, ook alle andere persoonlijke uitingen, zoals je visitekaartjes, enveloppen en je briefpapier, moeten uitdragen waar jouw business precies voor staat. Ook daar helpen wij je bij Flerque graag mee. In lijn met het door ons ontworpen logo (of jouw eigen, bestaande logo), creëren we een volledige huisstijl waarmee je gegarandeerd een goede indruk achterlaat bij jouw (potentiele) klanten/opdrachtgevers. Geen idee is te gek en alles is mogelijk. Ben je benieuwd of jouw logo ergens op gedrukt kan worden, vraag het ons en wij zoeken het voor je uit!

Totale merkbeleving.

Achter ieder succesvol merk schuilt een gedetailleerde strategie. Maar die strategie heeft geen resultaat als deze niet terugkomt in campagnes. Door Flerque te laten werken aan jouw volledige merkbeleving, wordt de overgang van strategie naar campagne een stuk gemakkelijker. Wij laten jouw merkidentiteit terugkomen in de kleinste details van jouw bedrijf – van logo en visitekaartjes tot het bestickeren van jouw bedrijfsauto’s. Met de bijbehorende stuileguide kun je er vervolgens gemakkelijk voor zorgen dat ook iedere toekomstige uiting is voorzien van jouw eigen branding. Door onze gedetailleerde en grondige aanpak weet je zeker dat jouw bedrijfsnaam op het puntje van ieders tong komt te liggen.

Video & fotografie.

Beeld is tegenwoordig een onmisbaar deel van je marketingstrategie, of dat nu fotografie of video is. Met beeld kun je namelijk gemakkelijk complexe materie begrijpelijk maken voor iedereen – vooral met video. Een video is doeltreffend, persoonlijk en weet jouw merk met jouw doelgroep te verbinden. Maar de perfecte video creëren kan een behoorlijke uitdaging zijn. Wij staan klaar om je te helpen!

Een video zegt meer dan duizend woorden en is daardoor zowel aantrekkelijk als effectief – als je maar weet hoe je het moet inzetten. Onze ervaren video editor kan je daarbij helpen. Door samen met jou te bepalen wat de video moet uitdragen en welke elementen er ongetwijfeld in terug moeten komen, creëert de video editor een video waar jouw doelgroep absoluut niet omheen kan. Gebruik dan ook een ijzersterke business video om jouw bedrijf op de kaart te zetten. Je kunt hem tevens inzetten op jouw eigen website en andere media-uitingen voor een nog sterkere business branding.

Waarom branding bij Flerque.

  • Professioneel en hedendaags
  • Het is pas klaar als jij tevreden bent
  • Persoonlijk contact
  • Unieke uitstraling
  • Haarscherp in iedere grootte

Tijd voor een sterke merkidentiteit?

Je kunt ons bereiken via 070 449 46 95 om een gratis advies afspraak te maken, mailen kan ook naar info@flerque.nl of laat hier een terugbelverzoek achter.