fbpx
1 jarig bestaan Flerque

Hoera we zijn 1 jaar geworden!

Flerque – |de; m/v;| /`vlerk/ – Brutaal, eigenwijs, maar gedreven en betrouwbaar’
Het internetbureau van Rijswijk wat al 1 is!

Even terug..

23 september 2017 werd Rijswijk een nieuw webbureau rijker! Een webbureau wat Rijswijk toen en nu nog steeds goed kan gebruiken. Tijdens de opening op de Geestbrugweg zijn daarom een hoop ondernemers uit de omgeving langs geweest om even te komen kijken. Kijken hoe (voormalig) wethouder economie van Rijswijk het startschot gaf voor een bewogen jaar als hét webbureau van Rijswijk. Ook na deze spectaculaire opening hebben een tal van ondernemers een bezoek gebracht aan het kantoor van Flerque.

Het afgelopen jaar

In het afgelopen jaar hebben wij heel wat leuke projecten mogen doen voor enthousiaste ondernemers. Deze projecten hebben geleid tot mooie relaties en langdurige samenwerkingen. De tijd van het online zetten van een website en verder gaan met de orde van de dag zit er (gelukkig) niet meer bij. Tegenwoordig is online zijn een onderdeel van de doorlopende communicatiestrategie. Hierdoor stellen ondernemers meer online doelen op en dit behoeft optimalisatie, ook ná de livegang. Het viel ons op dat steeds meer ondernemers geïnteresseerd zijn naar bezoekersaantallen en online vindbaarheid. Dit is zeer positief en hierdoor zijn wij voor veel van onze klanten een partner geworden voor zowel online marketing als vormgeving.

Toekomst

Voor de aankomende periode staan er nog een hoop leuke projecten die wij mogen ontwikkelen. Hiernaast hebben wij een compleet vernieuwde website en gaan wij meer content maken zodat jij jouw website kan verbeteren. Houd onze website in de gaten en download alvast ons nieuwste whitepaper. Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem gerust eens contact op, het advies is bij Flerque altijd gratis!

Samen jouw merk versterken?

Ben jij ook opzoek naar een serieuze partner voor online of vormgeving?
Vul het contactformulier in en wij nemen graag contact met je op!