Online marketing.

Online successen boeken, dat is Flerque.

Na oplevering van jouw splinternieuwe website begint het pas. Je wil succes behalen met jouw website of webshop. Waar online kansen liggen ten opzichten van jouw concurrenten, dat zoeken wij haarfijn voor jou uit!

SEO, SEA, Social marketing, e-mail marketing. Linksom of rechtsom, wij zorgen voor meer bezoeken naar jouw website om zo online meer succes te boeken.

SEO SEA Social media E-mail

Search Engine Optimization.

Naast het analyseren van jouw website optimaliseren wij de website ook. Hoger in Google kom je namelijk niet zomaar. Door een duidelijke contentstrategie te ontwikkelen, door het juist inzetten van linkbuilding en door een juiste koppeling te maken met Social Media behaal je resultaat. Technisch is de website al in orde wanneer de website gebouwd is door Flerque.

Laat je website eens analyseren door ons. Met informatie over hoe jouw bezoekers zich gedragen op jouw website kunnen we optimaliseren. Om succesvol in je business te kunnen opereren heb je meer informatie nodig dan alleen bezoekersaantallen of het percentage bezoekers dat de winkelwagen verlaat.

Search Engine Advertising.

Snel resultaat boeken met de volledige controle over het budget? Bijvoorbeeld Google Adwords is hiervoor uitermate geschikt. Door direct bovenaan te staan in Google zullen er meer bezoekers op jouw website komen met een hogere conversie.

Al vanaf twee uur per maand zijn wij jouw partner op het gebied van SEA. Samen zorgen wij ervoor dat alleen de personen die geïnteresseerd zijn in jouw dienst of product op jouw website komen.

Naast Adwords kunnen wij nog meer betekenen op het gebied van online branding. Banners op websites plaatsen door middel van remarketing bijvoorbeeld. Neem gerust eens contact op.

Flerque-online-marketing

Social media marketing.

Je wilt iets met online marketing doen maar wilt laag beginnen. Social Media is uitermate geschikt om zeer specifieke jouw doelgroepen te bereiken. Zo kun je bijvoorbeeld gemakkelijk alleen de groep met personen selecteren die interesse hebben in je onderwerp, of in vergelijkbare content.

Wij onderzoeken hoe wij het beste jouw doelgroep kunnen bereiken en via welk kanaal. Vervolgens helpen wij jou aan een perfect Social Media kanaal en zetten hier vervolgens maximaal op in. Samen zorgen wij zo voor meer engagement met jouw merk.

E-mailmarketing.

E-mailmarketing is hip! Mits goed ingezet kan e-mailmarketing een perfecte manier zijn om je omzet te verhogen. Al je campagnes zijn te meten op click through ratio, welke artikelen of producten succesvol waren en wat het bereik was. Wij zorgen ervoor dat jij met je volgende e-mail hierop kan inspelen. Zo verkoop jij aan het eind meer producten.

Na afloop van iedere e-mail zorgen wij ervoor dat jij een overzicht krijgt met wat het gemiddelde aankoopbedrag was en kun je precies inzien wat interessant is voor jouw doelgroep.

Maar ook als je geen webshop hebt is e-mailmarketing het juiste middel om meer bezoekers te binden aan jouw merk. Vraag naar de mogelijkheden!

Gerelateerde artikelen

Een website die er toe doet bedenk je niet alleen!

Even Don bellen.

Don Vos
info@flerque.nl
070 449 46 95

Stuur Don een bericht Terugbelverzoek