Webshops.

Webshops bouwen die succesvol zijn, dat is Flerque.

Webshops zijn op zichzelf staande winkels met een interactieve etalage. Het doel is dat er zoveel mogelijk bezoekers langs de kassa lopen. Conversie is de key als het gaat om omzet. Met onze ervaring met Woocommerce verkoop jij binnen no-time je eigen producten met succes!

Wij zijn op zoek naar de juiste ervaring voor jouw klanten. Hoe beter de ervaring, hoe groter de kans dat er een aankoop wordt gedaan.

Webshop laten maken E-mailmarketing

Webshop laten maken.

Uit onderzoek blijkt dat consumenten eerst oriënteren via mobiel en vervolgens een aankoop doen op desktop of tablet. Om deze reden ontwikkelen wij webshops altijd door middel van responsive webdesign. Wij geven jouw producten een podium!

Wij bekijken de mogelijkheden binnen jouw markt en zoeken uit hoe wij het beste jouw product in de markt kunnen zetten. Zo werken wij samen aan een optimale winkelervaring. Neem eens een kijkje naar ons beste werk tot nu toe.

flerque-webshop

E-mailmarketing.

Een bezoeker vult zijn winkelwagen en vertrekt, dat is jammer. Maar wat nou als je een herinnering zou kunnen sturen via de mail om hem toch nog over te halen tot aankopen. E-mail blijkt daarin nog altijd effectiever te zijn dan Social Media op het gebied van sales. Zo zal deze bezoeker toch zijn aankoop afronden wat jouw conversie percentage verhoogt.

Wij zorgen voor de juiste campagne die jij vervolgens zelf door kan zetten en kan aanpassen. Na het versturen kun je precies zien hoeveel een consument heeft besteed in jouw webshop naar aanleiding van de nieuwsbrief.

Neem gerust eens contact op om de mogelijkheden te bespreken want de mogelijkheden zijn eindeloos. Bekijk ons volledige aanbod voor online marketing.

Gerelateerde artikelen

Een website die er toe doet bedenk je niet alleen!

Even Don bellen.

Don Vos
info@flerque.nl
070 449 46 95

Stuur Don een bericht Terugbelverzoek