Websites bouwen die ertoe doen, dat is Flerque.

Als hét internetbureau van Rijswijk proberen wij jouw bedrijf zo goed mogelijk te profileren op het web. De juiste technieken ondersteunen de brutale designs. Op die manier brengen wij de doelgroep en het bedrijf samen. Wanneer potentiële klanten gemakkelijk jouw bedrijf kunnen vinden dan pas doet een website er toe.

Durf brutaal te zijn en wordt beter dan jouw concurrent. Zo maken wij samen van jouw onderneming een succes. Dat succes begint online, dat succes begint bij Flerque. Bekijk nu het complete website pakket.

Website laten maken Hoger in Google?

Website laten maken.

Steeds vaker pakken wij onze mobiel erbij om dingen op te zoeken. Jouw website moet er daarom op zowel mobiel, tablet én desktop haarfijn uit zien! Met de eindgebruiker in gedachte ontwikkelen wij alle websites door middel van responsive webdesign!

Iedere website ontwerpen wij met dezelfde passie. Maar een website maken doe je niet alleen. Wij zetten in op een goede samenwerking voor het hele proces! Voor iedere branche hebben wij wel een oplossing. Kijk maar eens naar onze laatste cases.

Webdesign

Hoger in Google.

Het optimaliseren van je website kan heel wat impact leveren op de organische zoekresultaten van Google. Hoe hoger in Google hoe meer bezoeken, hoe meer bezoeken hoe meer potentiële klanten! 90% van alle zoekers kijkt niet verder dan de eerste pagina. De 1e positie in Google levert maar liefst 30-35% van alle zoekopdrachten op.

Met verschillende SEO-technieken zorgen wij ervoor dat jouw website een toppositie bereikt. Door de structuur en de content aan te passen kan je al een hoop bereiken! Maar vooral technieken op de achtergrond spelen een belangrijke rol.

Bekijk meer over online marketing.

Gerelateerde artikelen

Een website die er toe doet bedenk je niet alleen!

Even Don bellen.

Don Vos
info@flerque.nl
070 449 46 95

Stuur Don een bericht Terugbelverzoek