Kennisbank

Business

Wat betekent business.

De letterlijke vertaling naar het Nederlands van Business is zaak of bedrijf. Business staat dus voor de organisatie die verantwoordelijk is voor de uitvoering van de bedrijfsprocessen die door de informatievoorziening worden ondersteund.

Business development houdt zich bezig met activiteiten die als doel hebben om nieuwe zakelijke kansen te realiseren. Een business developer bevindt zich op het snijvlak van onder andere productontwikkeling, business model design en marketing. Business development is de schakel tussen kennis binnen een organisatie en de vraag buiten de organisatie. Het doel is om lange-termijn waardeontwikkeling te realiseren voor de organisatie. De waardeontwikkeling kan onder meer voorkomen uit:

  • Klanten
  • Merken
  • Relaties

De business developer integreert kennis vanuit gespecialiseerde vakgebieden zoals research en development, productie, marketing en sales om bedrijfsdoelstellingen te realiseren. Een business developer is meestal een generalist met een sterk ontwikkelde helicopterview en strategisch inzicht. Dit is voor elk bedrijf van belang. Van bedrijfsoverdracht tot advies door merkbureaus.

Het business model bestaat uit de volgende termen:

  • Afnemers: Marketing draait om de afnemers, daarom is het belangrijk om de verschillende afnemerssegmenten in beeld te hebben. Met goed inzicht in de verschillende doelgroepen kunnen organisaties heel gericht producten en diensten aanbieden.
  • Behoeften: De klantbehoeften die relevant zijn voor het bedrijf worden bepaald aan de hand van het product, waardoor er een koppeling naar klantvoordelen gemaakt kan worden.
  • Technologieën: De term technologieën moet breed worden gezien. Het kan alles omvatten wat aan de behoeften van de klant voldoet.

Kernwaarden Flerque.

Wat onze huidige klanten zeggen wanneer zij aan Flerque denken, bekijk ook onze Google Reviews

Betrouwbaar
Snel in oplevering
Service gericht

Ergens hulp bij nodig?

Je kunt ons bereiken via 070 449 46 95 en wij helpen je graag, mailen kan ook naar info@flerque.nl of laat hier een terugbelverzoek achter.