laten maken

Webshops bouwen die succesvol zijn, dat is Flerque.

Wil jij de stap zetten met een eigen webshop? Of heeft jouw huidige webshop zijn beperkingen en werkt hij niet naar wens? Zou je zelf wel aanpassingen willen doen, maar weet je niet hoe? Bij Flerque schieten we je maar al te graag te hulp om de perfecte strategie voor jouw webshop uit te stippelen.

Een WordPress webshop kan zo zijn uitdagingen met zich meebrengen. Gelukkig hebben wij alle ervaring die we nodig hebben om een succesvolle, verkoopgerichte webshop voor jou te bouwen die aan al jouw wensen en eisen voldoet. Je kunt je webshop dus met een gerust hart door ons laten maken: met onze gepersonaliseerde Woocommerce webshops boek je gegarandeerd online succes.

prijs webshop laten maken

Met conversie in gedachte.

Design moet kloppen

Een goede strategie is de basis voor een succesvolle webshop. Op basis van jouw wensen en voorkeuren maken we samen een plan van aanpak om zo tot een customized WordPress webshop te komen, geheel in jouw eigen stijl. De productpagina’s worden zo ontworpen dat hun focus ligt op het verkopen van jouw producten. Hierbij staat gebruiksvriendelijkheid hoog op onze lijst: des te gebruiksvriendelijker de webshop, des te beter de resultaten! Het aantrekkelijke design verleidt de bezoeker tot aankopen en maakt het afrekenen kinderspel, een perfecte sales funnel noem je dat. Met het door ons opgeleverde Woocommerce design kun je dan ook direct starten met verkopen!

Woocommerce als basis

Als Woocommerce specialist zetten we bij Flerque jouw webshop maar al te graag op in deze populaire plugin voor WordPress. Door middel van het inzetten van de juiste technieken creëren we een webshop die je gegarandeerd helpt omzet te genereren. Woocommerce is ideaal voor het opzetten van webshops omdat deze niet alleen efficiënt, maar ook gemakkelijk werkt, zowel voor jou als je bezoekers. Je kunt namelijk zonder moeite zelf producten beheren/toevoegen en dankzij onze supersnelle hosting kunnen jouw klanten snel hun aankopen doen.

triangle
Veilig betalingen doen

Een webshop is meer dan alleen een website met producten. De veiligheid van de klant die een betaling moet doen staat dan ook voorop. Bij iedere webshop die wij opleveren zit standaard een SSL beveiliging en worden er dagelijks backups gemaakt. Veel webbouwers zien dit als extra, wij vinden dit meer vanzelf sprekend. Het betalen gaat bij een webshop van Flerque dan ook volledig veilig via onze partner “Mollie“. Deze Payment Provider is één van de grootste in het faciliteren van iDeal betalingen. Mocht je nog geen account daar hebben kan je die alvast aanmaken via deze link.

Meer verkopen door online marketing.

Wil je jouw verkopen naar een nog hoger level tillen? Kijk dan eens naar onze online marketing pakketten! Door hoog in te zetten op je online marketingstrategie, zul je zien dat je sales in een rap tempo gaan toenemen. Dat hoef je natuurlijk niet alleen te doen! Bij Flerque investeren we namelijk in een langdurige samenwerkingen. Dat houdt in dat wij, ook na de livegang van de webshop, voor je klaarstaan om je te ondersteunen waar nodig. Want wanneer de webshop daadwerkelijk live staat, dan is het tijd om je te onderscheiden van concurrenten en impact te creëren.

Al vanaf € 149,- zijn wij maandelijks jouw online marketing partner, meer informatie over online marketing?

Daarom Flerque.

  • Ervaren webdevelopers
  • Succesvolle webshop
  • Technisch in orde
  • Makkelijk te beheren
  • Support en onderhoud 24/7

Ook online succes?

Je kunt ons bereiken via 070 449 46 95 om een gratis advies afspraak te maken, mailen kan ook naar info@flerque.nl of laat hier een terugbelverzoek achter.