Website laten maken Den Haag.

Flerque. » Website laten maken Den Haag

WordPress Den Haag.

Wil jij een aantrekkelijke, effectieve website, maar heb je geen idee waar je moet beginnen? Heb je al een website, maar wil je een compleet nieuwe weg inslaan met je design? Ben jij op zoek naar een website die professionaliteit uitstraalt? Kies er dan voor om je website te laten maken door Flerque. Onze huidige klanten beoordelen ons met een 9,6!

Ja, ik wil ook een goeie website

Waarom website laten maken door Flerque?

  • Ervaren webdevelopers uit Den Haag
  • Al veel succesvolle websites gingen je voor
  • Technisch in orde volgens de laatste trends
  • Makkelijk te beheren
  • Persoonlijk support en goed onderhoud
  • Goed vindbaar

Flerque als online partner.

Flerque is een webbureau in Den Haag die is gespecialiseerd in het ontwerpen en ontwikkelen van WordPress websites. Als WordPress specialist weten wij precies hoe we ervoor moeten zorgen dat jouw website niet alleen makkelijk te beheren is, maar ook gebruiksvriendelijk voor jouw bezoekers is. Vanaf 1279,- heb je bij ons al een website die ertoe doet!

WordPress specialist.

WordPress is de grootste en meest gebruikte CMS ter wereld. Dat komt onder andere omdat het gebruiken van WordPress makkelijk aan te leren is en het ook nog eens een SEO-vriendelijk platform is, aldus de topman van Google. Doordat WordPress websites geoptimaliseerd kunnen worden voor zoekmachines – de zogeheten zoekmachine optimalisatie – is de kans groot dat jouw WordPress website hoog wordt gevonden in de Google zoekresultaten. Wij als internetbureau passen de laatste technieken toe om het optimale uit jouw WordPress website te kunnen halen.

Wil je een WordPress website laten maken in Den Haag, dan helpen wij graag bij de volgende onderwerpen:

  • WordPress website bouwen
  • Plugins toevoegen
  • Koppelingen met andere systemen

Wij gaan voor de lange termijn en willen ook graag na de live gang ondersteuning bieden! Dat doen wij met onze online marketing pakketten en zoekmachine optimalisatie. Maar ook met onze super snelle en veilige hosting.

wordpress website den haag

Het laten maken van een website.

Wanneer we voor jou een professionele website gaan maken, doen we dat op basis van jouw wensen en behoeften en op basis van die van jouw doelgroep. Het is dus belangrijk dat we, voordat we aan het ontwerp van de WordPress website beginnen, eerst vaststellen wat jouw doelgroep precies is, wat je aan hen wilt overbrengen en hoe je dat wilt doen. Dat kan bij ons op kantoor in Den Haag, of op een andere locatie. Op basis daarvan gaan wij aan de slag om een design te maken wat niet alleen aantrekkelijk is, maar ook functioneel – al onze ontwerpen zijn responsive, zodat ook smartphone- en tabletgebruikers met plezier jouw website kunnen bezoeken.

Als je tevreden bent met het design wat de webdeveloper voor je heeft ontworpen, kunnen we vervolgens gaan kijken naar de inhoud. Immers moet niet allen het ontwerp, maar ook de content bezoekers naar website gaan trekken. Door middel van een zoekwoordenonderzoek kunnen we vaststellen welke zoekwoorden het best voor jou gaan werken en kunnen er teksten worden opgesteld met deze zoekwoorden om zo hoger in Google’s zoekresultaten te belanden.

Support en onderhoud.

Na veel werk, tijd en energie is het dan eindelijk zover – je website staat live! Toch ben je (gelukkig) nog niet van ons af, want ook na oplevering van jouw WordPress website staan we altijd voor je klaar. Nu jouw professionele site werkende is, kunnen we de gebruiksgegevens gaan analyseren en, waar nodig, verbeteringen toepassen. We kunnen aanpassingen maken om de conversie te verhogen en jouw site up-to-date houden om de snelheid en gebruiksvriendelijkheid hoog te houden.

Bij Flerque staan we bekend om onze gedrevenheid en verantwoordelijkheid: jij hoeft je niet druk te maken over wat er achter de (technische) schermen gebeurt, dat doen wij voor je om zo het best mogelijke resultaat te behalen. Wij gaan voor de langdurige samenwerking!

Kernwaarden Flerque.

Wat onze huidige klanten zeggen wanneer zij aan Flerque denken, bekijk onze Google Reviews

Betrouwbaar
Snel in oplevering
Service gericht

Ook online succes?

Je kunt ons bereiken via 070 449 46 95 om een gratis advies afspraak te maken, mailen kan ook naar info@flerque.nl of laat hier een terugbelverzoek achter.