laten maken

Websites bouwen die ertoe doen, dat is Flerque.

Trekt jouw website wel bezoekers, maar zie je dit niet terug in je inbox? Levert je bestaande site je maar geen conversie op en ben je bang dat je concurrenten met je bezoekers aan de haal gaan? Geen zorgen: bij Flerque helpen we je om online succes te boeken!

Een goede website bouwen is geen koud kunstje, maar gelukkig kunnen wij je daarbij helpen. Als ervaren WordPress ontwikkelaar is Flerque zeer bedreven in het maken van WordPress websites waarmee jij die langverwachte conversie kunt genereren.

Wat kunnen wij voor jou betekenen?

prijs website laten maken

Aantrekkelijk design.

Design moet kloppen

Een succesvolle business valt en staat met een efficiënte, aantrekkelijke website. Dat is immers de eerste indruk die je achterlaat wanneer potentiele klanten/opdrachtgevers hun zoektocht naar jouw bedrijf starten. Het is dan ook belangrijk dat het design van je website van voor tot achter klopt. En laten wij nu net dé webdesign expert zijn die je daarbij kan helpen.

Design X functionaliteit

Wanneer we een design voor je ontwerpen, ligt onze focus op zowel aantrekkelijkheid als functionaliteit. Je wilt immers dat je bezoekers hun weg makkelijk kunnen vinden op jouw mindblowing site. We werken dan ook met een resultaatgerichte, ‘mobile first’ insteek: het design is altijd razendsnel, modern en responsive, zodat ook smartphone- en tabletgebruikers zich zonder moeite door jouw site heen kunnen navigeren.

Flerque. ♥ WordPress

WordPress is het meest gebruikte Content Management Systeem (CMS) ter wereld. En met goede reden. WordPress is namelijk niet alleen heel praktisch in gebruik, het biedt ook nog eens oneindig veel mogelijkheden voor jouw website. Als dé WordPress expert van Nederland zetten we bij Flerque de laatste technieken in om jou te helpen deze mogelijkheden te verkennen en in te zetten voor jouw online succes. WordPress websites van onze hand zijn altijd geoptimaliseerd voor Google om zo de beste (zoek-)resultaten te behalen.

triangle

Na de livegang begint het pas.

Als ervaren internetbureau vinden wij het belangrijk om een langdurige samenwerking aan te gaan. Zo maken we niet alleen een website voor je, maar houden we hem ook up to date. Alleen op die manier kun je namelijk het maximale resultaat behalen en online succes blijven boeken. Met hosting van Flerque zorgen wij dat alle updates gedaan worden, zodat jij je alleen druk hoeft te maken over jouw core business.

Wil je beter gevonden worden in Google of advertenties plaatsen op Social Media om zo meer conversie te boeken, dan kunnen wij al vanaf € 149,- per maand jouw online partner worden. Zo kan jij de focus leggen op jouw huidige klanten terwijl wij zorgen voor nieuwe. Wel zo makkelijk toch?

website Flerque

Daarom Flerque.

  • Ervaren webdevelopers
  • Succesvolle website
  • Technisch in orde
  • Makkelijk te beheren
  • Support en onderhoud

Ook online succes?

Je kunt ons bereiken via 070 449 46 95 om een gratis advies afspraak te maken, mailen kan ook naar info@flerque.nl of laat hier een terugbelverzoek achter.