Kennisbank

iDeal

Hoe krijg ik iDeal.

iDeal is een online betaalmiddel waarmee consumenten met hun eigen bank kunnen betalen. Het is een vertrouwde, veilige en makkelijke manier om online betalingen te doen. Er wordt betaald via de bankieren app of de online website van de eigen bank van de consument.

Klanten betalen vanuit de online bankomgeving van hun eigen bank. De veiligheid van de transactie wordt daardoor automatisch gegarandeerd door de bank van de klant. In de check out kiezen klanten voor iDeal en hun eigen bank. Hierna worden ze doorgestuurd naar de online bankomgeving van hun bank (website of app) en worden zij gevraagd om in te loggen. Het bedrag dat overgemaakt moet worden en verdere betaalgegevens zijn al ingevuld, de klant hoeft de betaling alleen te bevestigen door middel van een persoonlijke code. Wanneer dit gedaan is, bevestigt de bank de betaling direct en wordt de klant teruggestuurd naar de webshop. De winkelier kan de bestelling direct verwerken, want de betaling is gegarandeerd.

iDeal is een manier om te betalen die aangestuurd wordt door een PSP. Een voorbeeld van een PSP is Mollie. Mollie payments is een collecterende payment service provider, wat inhoudt dat het bedrijf daadwerkelijk de betalingen int van de klanten en het bedrag op een door de eigenaar gekozen moment uitkeert. Mollie is een PSP die al erg lang bestaat en voldoet aan de eisen van de AFM. Dit houdt in dat de betalingen volgens alle eisen verlopen en ook dat je geld op een veilige manier wordt bewaard.

Het gebruik van Mollie payments brengt minimale kosten met zich mee, die enkel dienen om Mollie werkend en gezond te houden, zodat gebruikers optimaal gebruikers gemak ervaren en van alle voordelen kunnen profiteren.

Voordelen van het gebruik van Mollie is dat gemakkelijk bedragen teruggestort kunnen worden naar klanten, een uitdraai gemaakt kan worden voor de boekhouding en zeer gemakkelijk bekeken kan worden welke en hoeveel betalingen er zijn ontvangen.

Kernwaarden Flerque.

Wat onze huidige klanten zeggen wanneer zij aan Flerque denken, bekijk ook onze Google Reviews

Betrouwbaar
Snel in oplevering
Service gericht

Ergens hulp bij nodig?

Je kunt ons bereiken via 070 449 46 95 en wij helpen je graag, mailen kan ook naar info@flerque.nl of laat hier een terugbelverzoek achter.