Kennisbank

Whitehat

Wat betekent whitehat.

Whitehat staat voor het legaal optimaliseren van de website voor zoekmachines. De website is naar de richtlijnen van de zoekmachines geoptimaliseerd en loopt hierdoor geen risico’s op penalty’s, die funest zijn voor de rankings. Het betekent niet dat er garanties zijn dat de website het hoogst in de zoekresultaten verschijnt, maar het is wel een garantie dat de website niet geëlimineerd wordt door de zoekmachines.

Onder Whitehat worden alle technieken geschaard die er terecht voor zorgen dat de website een hoge ranking krijg op de zoekresultatenpagina (SERP). Zoekmachines willen graag hun gebruikers het allerbeste zoekresultaat voorschotelen, dus als de website zo wordt gemaakt dat de content goed gestructureerd is en de informatie levert die hij belooft, willen de zoekmachines daarvoor een beloning uitreiken door middel van een hoge ranking.

Dit alles maakt natuurlijk ook de kans groter dat de site ook meer converteert en dat is voor de meeste websites het uiteindelijke doel. Er wordt bij White hat SEO gebruik gemaakt van een natuurlijke manier om de website te optimaliseren. Zoektermen (keywords) blijven een belangrijke rol spelen hierin, maar de rol van het inspelen op de wensen en behoeftes van de bezoeker wordt steeds groter. Ook is de website is thematisch opgebouwd en de backlinks naar de website worden verdiend in plaats van actief geworven. Hierdoor worden de links op een natuurlijke manier verkregen.

Hierdoor stijgt de waardering van de bezoeker die dan de website weer beloont door er langer op te blijven en wellicht over te gaan tot een koop van een product of gebruik te maken van een dienst. En dit is waar de website uiteindelijk voor is gemaakt.

De whitehat SEO methode staat dus voor: eerlijkheid duurt het langst. White hat SEO geeft veel meer garantie voor het succes van de website voor de langere termijn.

Kernwaarden Flerque.

Wat onze huidige klanten zeggen wanneer zij aan Flerque denken, bekijk ook onze Google Reviews

Betrouwbaar
Snel in oplevering
Service gericht

Ergens hulp bij nodig?

Je kunt ons bereiken via 070 449 46 95 en wij helpen je graag, mailen kan ook naar info@flerque.nl of laat hier een terugbelverzoek achter.