Webshop laten maken Den Haag.

Flerque. » Webshop laten maken Den Haag

WordPress Den Haag.

Is jouw business toe aan een eigen webshop? Wil jij een professionele webshop opzetten, maar weet je niet hoe? Kan jij niet wachten om jouw producten te verkopen via het internet? Schakel dan Flerque in om je webshop te laten maken. Onze huidige klanten beoordelen ons met een 9,6!

Ja, ik wil ook een goeie webshop

Waarom webshop laten maken door Flerque?

  • Ervaren webdevelopers uit Den Haag
  • Al veel succesvolle webshops gingen je voor
  • Technisch in orde volgens de laatste trends
  • Makkelijk producten toevoegen
  • Support en onderhoud is geregeld
  • Goed vindbaar in Google

Flerque als online partner.

Flerque is een internetbureau uit Den Haag dat gespecialiseerd is in het ontwerpen en ontwikkelen van WordPress webshops met behulp van Woocommerce. Als Woocommerce specialist weten we precies hoe we jouw webshop niet alleen enorm gebruiksvriendelijk en effectief kunnen maken, maar ook hoe we het beheer zo gemakkelijk mogelijk kunnen maken voor je.

WordPress specialist.

Wist je dat 42% van alle webshops op Woocommerce draait? Woocommerce is een enorm populaire WordPress plugin die je de optie geeft om producten te verkopen vanuit je WordPress webshop. Met Woocommerce kun je het online shoppen gemakkelijker maken, zowel voor je bezoekers als voor jouzelf. Woocommerce webshops staan je klanten namelijk toe om snel hun aankopen te doen, terwijl jij alle controle kunt houden over het beheer van je shop. Zo kun je gemakkelijk je voorraad beheren, producten toevoegen en verwijderen en je betalingen regelen via Woocommerce. Woocommerce heeft verschillende betalingsmogelijkheden, zoals PayPal, creditcard en zelfs iDeal, via de Mollie plugin.

Wil je een Woocommerce webshop laten maken in Den Haag, dan helpen wij graag bij de volgende onderwerpen:

  • Woocommerce webshop bouwen
  • Plugins beheren
  • Koppelingen met andere systemen

Wij gaan voor de lange termijn en willen ook graag na de live gang ondersteuning bieden! Dat doen wij met onze online marketing pakketten en zoekmachine optimalisatie. Maar ook met onze super snelle en veilige hosting.

wordpress website den haag

Het laten maken van een webshop.

Een succesvolle en professionele webshop draait op een efficiënt design en een toegewijde webdeveloper. Voor we aan de slag gaan met het design, bespreken we gezamenlijk jouw wensen en voorkeuren voor de webshop. Dat kan bij ons op kantoor in Den Haag, of op een andere locatie naar keuze. Op basis van de kennismakingssessie maken we een plan van aanpak om een customized WordPress webshop voor jou te creëren, geheel in jouw eigen stijl. De gebruiksvriendelijkheid van de site is voor ons erg belangrijk: des te gebruiksvriendelijker de webshop, des te beter de resultaten! En dan bedoelen we niet alleen voor jouw bezoekers: ook jij kunt gemakkelijk aan de slag met het beheer van de door ons ontworpen webshop. Met het door ons opgeleverde Woocommerce design kun je dan ook direct starten met verkopen! Ook je webshop design maken we graag responsive, zodat ook smartphone- en tabletgebruikers snel hun aankopen via jouw webshop kunnen doen.

Ook na de oplevering van de webshop staan wij met plezier voor je klaar! Zo houden wij je webshop up-to-date en kun je ons altijd per mail of telefoon bereiken als er zich (eventuele) problemen voordoen. We blijven de webshopgegevens analyseren om zo vast te stellen of er (eventuele) aanpassingen kunnen worden gedaan om jouw sales nog meer te zien toenemen. Onze gedrevenheid en verantwoordelijkheid zorgen ervoor dat we niet stoppen voordat we het optimale resultaat hebben bereikt (lees: meer conversies!) en jij tevreden bent.

Support en onderhoud.

Na veel werk, tijd en energie is het dan eindelijk zover – je webshop staat live! Gelukkig ben je niet meteen van ons af, want na de oplevering van jouw webshop staan wij altijd voor je klaar! Nu jouw professionele site werkende is, kunnen we de gebruiksgegevens gaan analyseren en, waar nodig, verbeteringen toepassen. Veranderingen doorvoeren om de conversie te verhogen en jouw site updaten en “backuppen”. We zorgen er in ieder geval voor dat jouw klanten de beste gebruikservaring hebben met jouw webshop.

Bij Flerque staan we bekend om onze gedrevenheid en verantwoordelijkheid: jij hoeft je niet druk te maken over wat er achter de (technische) schermen gebeurt, dat doen wij voor je om zo het best mogelijke resultaat te behalen. Wij gaan voor de langdurige samenwerking!

Kernwaarden Flerque.

Wat onze huidige klanten zeggen wanneer zij aan Flerque denken, bekijk onze Google Reviews

Betrouwbaar
Snel in oplevering
Service gericht

Ook online succes?

Je kunt ons bereiken via 070 449 46 95 om een gratis advies afspraak te maken, mailen kan ook naar info@flerque.nl of laat hier een terugbelverzoek achter.